Inloggen

X

 

honden in bubbelsU hoeft niet iedere week naar Lelystad
Er zijn diverse mogelijkheden om te trainen. Via zoom kan er veel. Hierdoor is het niet nodig om iedere week naar Lelystad te reizen.

Een maal per maand naar het M.T.C.
U kunt er voor kiezen om één maal per maand naar het M.T.C te komen.

Een maal per twee weken naar het M.T.C.
U kunt er voor kiezen om een maal in de twee weken te komen en om de week via zoom ondersteuning te krijgen bij de oefeningen.

Iedere week naar het M.T.C.
U kunt er voor kiezen om iedere week te komen trainen


Privé trainingsboxen
Veel honden zijn enorm afgeleid door een te drukke omgeving. Hierdoor staan veel eigenaren een uur lang om aandacht 'vechten' met hun hond. Hiernaast is bij deze honden hond / hond intolerantie niet zeldzaam. We zien dat een privé trainingsruimte de hond én de eigenaar de rust geeft om in korte tijd veel meer resultaat te boeken dan bij een reguliere hondenschool.
De boxen bieden 25 m2 privé trainingsruimte per combinatie

slapende pupPuppy Observatieterrein
Het leren 'lezen' van de hond is een heel belangrijk onderdeel van het samenleven en goed begeleiden van de hond. Op dit terrein kunnen de puppen in geselecteerde combinaties met elkaar spelen. Door middel van beeldmateriaal kan er gericht uitleg worden gegeven over de lichaamstaal en de persoonlijkheid van uw pup

Curssussen, Trainingen en Workshops
De kantine wordt ook gebruikt als instructieruimte voor de cursus verantwoord houderschap. Hiernaast wordt ook het theoriegedeelte van de ingeplande workshops zoals geurdetectie, mantrailing, hersenwerk gegeven

Eenmaal per maand op de locatie trainen en de rest thuis
Omdat veel cursisten van het M.T.C uit verschillende delen van het land komen, is het mogelijk om één maal per maand te komen trainen. Er worden oefeningen doorgenomen en handvatten gegeven die thuis kunnen worden gedaan. Tussentijds is er contact met het M.T.C om te evalueren en de mogelijkheid om eventueel beeldmateriaal door te sturen. Zo kan er begeleiding op maat worden gegeven. Deze cursus duurt hierdoor wel langer dan een wekelijkse cursus.